Translate

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Γιατί λατρεύω τις σχέσεις εξ'αποστάσεως

Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε κάνει μια σχέση από απόσταση... είτε για να δοκιμάσουμε είτε γιατί έτυχε το άτομο που μας αρέσει να μένει χιλιόμετρα μακρυά μας!!
Θεωρώ ότι είναι πιο δυνατές από τις άλλες σχέσεις..Θα αναρωτιέστε τώρα.. πως είναι δυνατὀν μια τέτοια σχέση να είναι δυνατή...απλά σκεφτείτε λίγα πράγματα!!

Η εμπιστοσύνη είναι το μεγαλύτερο θέμα όλων των σχέσεων! Αν μπορείς να εμπιστευτείς έναν άνθρωπο που είναι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά σου, για εμένα προσωπικά είναι πανέμορφο!

Σίγουρα δεν μπορείς να τον αγκαλιάσεις,να τον φιλήσεις ή να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις δίπλα του το πρωί, αλλά μπορείτε να μιλήσετε,να ακούσει ο ένας τον άλλον!
Φανταστείτε πόσο υπέροχα θα είστε όταν θα καταφέρετε να βρεθείτε,θα απολαύσετε τον χαρακτήρα του συντρόφου σας, θα εκτιμήσετε κάτι απλό,ίσως κάτι ''ασήμαντο'' αλλά θα είναι τόσο σημαντικό για εσάς!! θα γελάτε περισσότερο και θα μαλώνετε λιγότερο!!!
Αλήθεια, σέβομαι όποιον έχει μια τέτοια σχέση ή έχει προσπαθήσει για μια τέτοια σχέση.
Γιατί η απόσταση να καταστρέφει τα συναισθήματα σου για κάποιον??
Γιατί να νομίζεις ότι κάτι τέτοιο δεν αξίζει από την στιγμή που δεν θα βλέπεις συνέχεια τον άλλον??ίσως αυτό είναι να είναι και ένα μυστικό!!! ίσως αυτό το ''κάθε μέρα'' των ζευγαριών να κουράζει τελικά το ζευγάρι.. Σε κάτι τέτοιες σχέσεις μετράνε ακόμα και τα δευτερόλεπτα μέχρι να ξανά βρεθούν, νιώθουν ότι τους λείπει ο άλλος, δεν βαριούνται τόσο εύκολα και με αρκετή προσπάθεια,υπομονή και θέληση μπορεί να κρατήσει!!!


Εξάλλου τα συναισθήματα είναι συναισθήματα και η αγάπη είναι αγάπη και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να αλλάξει..
                 Γι'αυτό λατρεύω τις σχέσεις εξ'αποστάσεως, για πολλούς τέτοιους λόγους αλλά                                                 γιατί, το κυριότερο,γιατί είναι όμορφες!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου